Кратак водич кроз Измаглице ПандаријеЗнам да сам рекла да ће следећи чланак бити о Звезданим ратовима: Стара Република, али Мртви који ходају и Измаглице Пандарије су узели првенство у мом играчком распореду последњих неколико недеља (а Бајовер ионако још није стартовао екстензију – важно је да ме наљутила вест да су његови оснивачи отишли и да је РПГ изгубио још једну битку у мору пуцачких клонова). Надам се да ће следећи Ди-​Ел-​Си за Мес ефект о Омеги бити вредан мојих Бајовер поена.


Ето, одиграх ја и Хорду и Алијансу због вас, а потом се и одлучих да за вас снимим овај кратак водич кроз природу и причу Пандарије. Могу вам рећи да је сам раст кроз нивое био леп, али исто тако изградња репутације с Тилерима (у преводу сељаци, они који обрађују земљу – грубо, орачи) или Енглерима (рибари) није била нимало слатка, као што је мука и изградња репутације са Златним лотосима (пандаренска фракција) и Клаксијима (фракција инсектоида).


Ето, направила сам и неколико занимљивих снимака из делова приче о ономе што се тренутно дешава у Пандарији, а за више… па, погледајте сам овај кратки видео водич. Уједно, извињавам се због превелике употребе поштапалица током коментарисања Пандарије — следећи пут ће бити много боље.

Весна Милић


Кулирање с Ченом Стормстаутом


Вожња на змају жада


Ја с малим Пандаренима


Пандарија види даље од осталих, види корене